Clientul este partenerul nostru

Avem certificarea producătorilor că personalul nostru este specializat și are experiența necesară să ofere soluții de înaltă clasă prin care partenerii noștri să își îndeplinească obiectivele IT&C folosind tehnologii de vârf într-o manieră inteligență.


VERASYS International

Suntem o companie cu actionariat roman si capital privat care activeaza cu succes in domeniul tehnologiei informatiei si comunicatiilor. 

Experienta

Vă putem oferi consultanță în vederea alegerii celei mai bune soluții. Proiectele dvs. pot fi discutate și soluționate împreună cu specialiștii VERASYS. 

Echipa

ECHIPA VERASYS este specializata in furnizarea de solutii de tehnologie avansata pentru infrastructuri de date, voce, video si servicii de inginerie si consultanta pentru clientii din sectorul privat si public.

Asistenta

Pentru orice soluții referitoare la proiectele dvs. IT&C sau pentru recomandarea unui anumit tip de produs, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați și să ne comunicați cerințele dvs. tehnice și financiare.

0+
Produse
0+
Producatori
0+
Recomandari
0+
Clienti

Contact

In cazul in care nu ati gasit informatiile cautate sau aveti nevoie de indrumarea unui consultant, va rugam sa ne contactati! Oferim solutii, servicii si consultanta pentru proiectele IT&C ale companiei dumneavoastra.

Pachetul pentru digitalizarea IMM-urilor cuprinde: verificarea eligibilitatii, analiza nevoilor de digitalizare, identificarea soluțiilor de digitalizare, scrierea și depunerea proiectului pentru accesarea finanțării nerambursabile, implementarea proiectului/soluției, training specializat și asistență.