Despre noi

De ce ?

Verasys

 • Companie Solutiile noastre vor contribui la succesul afacerii Dvs.
 • Experienta Suntem specializati în furnizarea de soluții de tehnologie avansată
 • Certificari Producatori Partener certificat : DELL , HPE, CISCO, MICROSOFT, VMWARE, BITDEFENDER, HP Inc.
 • Clienti Peste doua mii clienti in ultimii 5 ani
 • Echipa Verasys Un partener de incredere, pentru dezvoltarea organizatiei Dvs
Companie

VERASYS INTERNATIONAL S.R.L. este o companie cu actionariat roman si capital privat care activeaza cu succes in domeniul tehnologiei informatiei si comunicatiilor.   

VERASYS se adreseaza exclusiv persoanelor juridice cu capital privat sau de stat. Produsele sunt vândute în mod exclusiv clienților finali din sectorul privat sau de stat.

Suntem specializati în furnizarea de soluții de tehnologie avansată pentru infrastructuri de date, voce, video și servicii de inginerie și consultanță pentru clienții din sectorul privat și public. În prezent implementam soluții IT&C prin care garantam creșterea eficienței și asigurăm dezvoltarea mai multor tipuri de afaceri pentru parteneri din diferite zone economice: producție, servicii, construcții, energie, comunicații și altele.

MISIUNEA NOASTRĂ este sa satisfacem in intregime cerințele partenerilor nostri din domeniul IT&C, prin furnizarea promptă de soluții de calitate, prin realizarea de sisteme, aplicații și echipamente la un înalt nivel tehnologic, prin servicii anterioare și ulterioare vânzării (consultanță, proiectare, instalare, implementare, întreținere, asistentă tehnică, instruire) prestate cu maximum de profesionalism.

Pentru orice soluții referitoare la proiectele dvs. IT&C sau pentru recomandarea unui anumit tip de produs, vă rugăm, nu ezitați să ne contactați și să ne comunicați cerințele dvs. tehnice și financiare.

Experienta

Furnizam solutii la cheie, dezvoltate conform nevoilor specifice fiecarui partener si oferim asistenta din faza de analiza si definire a cerintelor, pana in faza de suport si mentenanta.

 • Avem peste 20 de ani de experienta in domeniul proiectelor IT
 • Avem peste 3000 de clienti in total din care peste 2000 din ei sunt in ultimii 5 ani. 
 • Suntem parteneri certificati  DELL , HPE, CISCO , MICROSOFT, VMWARE.
 • Avem o cifra de afaceri anuala peste 10 milioane de lei in ultimii 10 ani  
 • Avem proiecte cu fonduri implementate pentru noi si stim pasii necesari 

Combinam solutiile oferite pietei locale cu tendintele de evolutie pe plan mondial si ne bazam pe experienta dobandita pentru a asigura standarde de cea mai inalta calitate.

Impreuna cu partenerii nostri  va propunem o gama completa de solutii IT&C care vor fi particularizate impreuna cu specialistii Dvs. pentru a raspunde cat mai bine nevoilor si prioritatilor din cadrul organizatiei din care faceti parte.

Certificari Producatori

Avem certificarea producătorilor că personalul nostru este specializat și are experiența necesară să ofere soluții de înaltă clasă.

Certificari ISO

Pentru realizarea tuturor solutiilor oferite VERASYS este certificata, respecta, sustine si promoveaza in procesele interne urmatoarele standarde:

 • ISO 9001 – Sistem de Management al Calitatii
 • ISO 14001 – Sistem de Management de Mediu
 • OHSAS 18001 – Sistem de Management pentru Sanatate si Securitate Ocupationala
 • ISO 27001 – Standarde pentru Securitatea Informatiei precum si prescriptiile asigurarii calitatii conditionate de catre partenerii sai
Clienti

Prin calitatea solutiilor noastre, profesionalismul echipei si respectul acordat investitiei Dvs. avem capacitatea sa devenim un partener de incredere, eficient si puternic pentru dezvoltarea organizatiei Dvs.

Principiile dinamice care ghidează activitatea firmei VERASYS ne permit să menținem o bază de clienți stabili, cuprinzând microîntreprinderi, organizații mici și mijlocii și organizații mari.

Ne bazam pe activități de cercetare și prezentare a celor mai noi produse și servicii din domeniul tehnologiei informației și comunicațiilor, combinarea și promovarea lor în soluții simple și potrivite pentru cerințele generate de nevoile specifice fiecărui partener de afaceri. Principiile dinamice care ne ghidează activitatea firmei ne permit să menținem o bază de clienți stabili pe termen lung.

Ne propuneam sa satisfacem in intregime cerințele partenerilor nostri din domeniul IT&C, prin furnizarea promptă de soluții de calitate, prin realizarea de sisteme, aplicații și echipamente la un înalt nivel tehnologic, prin servicii anterioare și ulterioare vânzării (consultanță, proiectare, instalare, implementare, întreținere, asistentă tehnică, instruire) prestate cu maximum de profesionalism.

Echipa Verasys

Suntem specializati în furnizarea de soluții de tehnologie avansată pentru infrastructuri de date, voce, video și servicii de inginerie și consultanță pentru clienții din sectorul privat și public.

În prezent implementam soluții IT&C prin care garantam creșterea eficienței și asigurăm dezvoltarea mai multor tipuri de afaceri pentru parteneri din diferite zone economice: producție, servicii, construcții, energie, comunicații și altele. 

Prin calitatea solutiilor oferite, expertiza echipei noastre si respectul acordat investitiei dvs. avem capacitatea sa devenim un partener de incredere, eficient si puternic pentru dezvoltarea organizatiei Dvs.

0+
Produse
0+
Producatori
0+
Recomandari
0+
Clienti

Contact

In cazul in care nu ati gasit informatiile cautate sau aveti nevoie de indrumarea unui consultant, va rugam sa ne contactati! Oferim solutii, servicii si consultanta pentru proiectele IT&C ale companiei dumneavoastra.

Pachetul pentru digitalizarea IMM-urilor cuprinde: verificarea eligibilitatii, analiza nevoilor de digitalizare, identificarea soluțiilor de digitalizare, scrierea și depunerea proiectului pentru accesarea finanțării nerambursabile, implementarea proiectului/soluției, training specializat și asistență.

Certificari ISO

Pentru realizarea tuturor soluțiilor oferite VERASYS este certificata, respectă, susține și promovează în procesele interne următoarele standarde: ISO 9001 (Sistem de Management al Calității), ISO 14001 (Sistem de Management de Mediu), OHSAS 18001 (Sistem de Management pentru Sănătate și Securitate Ocupațională), ISO 27001 (Standarde pentru Securitatea Informației precum și prescripțiile asigurării calității condiționate de către partenerii săi).

ISO 9001
ISO 14001
ISO 27001
ISO 18001
IQNet