Dezvoltarea și/sau adaptarea aplicațiilor software/licențelor, inclusiv soluțiile de automatizare software de tip RPA, respectiv Robotic Process Automation

Dezvoltarea și/sau adaptarea aplicațiilor software/licențelor, inclusiv soluțiile de automatizare software de tip RPA, respectiv Robotic Process Automation

Dezvoltarea și adaptarea aplicațiilor software/licențelor poate fi necesară pentru a se potrivi nevoilor specifice ale unei companii sau pentru a se integra cu alte echipamente sau sisteme existente. Există mai multe metode și tehnologii care pot fi utilizate pentru a dezvolta sau adapta aplicațiile software, inclusiv:

  • Programarea în diferite limbaje de programare, cum ar fi Python, Java sau C++
  • Folosirea unor platforme sau framework-uri precum .NET sau Ruby on Rails
  • Utilizarea unor instrumente de dezvoltare, cum ar fi IDE-urile (Integrated Development Environments) sau instrumentele de testare

Robotic Process Automation (RPA) este o metodă de automatizare software care permite automatizarea diferitor sarcini repetitive și rule-based, cum ar fi preluarea de date din diferite sisteme sau inserarea de date într-un sistem. RPA poate fi dezvoltat prin utilizarea unor instrumente specializate pentru automatizare cum ar fi: UiPath, Automation Anywhere, Blue Prism, WorkFusion. Este important să se țină cont de cerințele specifice ale aplicației și să se aleagă un instrument potrivit pentru a se asigura că procesul de automatizare este eficient și eficace.

Dezvoltarea și adaptarea aplicațiilor RPA poate fi o modalitate eficientă de a automatiza sarcini repetitive și rule-based, care ar putea fi realizate de oameni, cum ar fi preluarea de date din diferite sisteme sau inserarea de date într-un sistem. Aceasta poate duce la creșterea eficienței, reducerea erorilor umane și reducerea costurilor.

Contact

In cazul in care nu ati gasit informatiile cautate sau aveti nevoie de indrumarea unui consultant, va rugam sa ne contactati! Oferim solutii, servicii si consultanta pentru proiectele IT&C ale companiei dumneavoastra.

Pachetul pentru digitalizarea IMM-urilor cuprinde: verificarea eligibilitatii, analiza nevoilor de digitalizare, identificarea soluțiilor de digitalizare, scrierea și depunerea proiectului pentru accesarea finanțării nerambursabile, implementarea proiectului/soluției, training specializat și asistență.

Certificari ISO

Pentru realizarea tuturor soluțiilor oferite VERASYS este certificata, respectă, susține și promovează în procesele interne următoarele standarde: ISO 9001 (Sistem de Management al Calității), ISO 14001 (Sistem de Management de Mediu), OHSAS 18001 (Sistem de Management pentru Sănătate și Securitate Ocupațională), ISO 27001 (Standarde pentru Securitatea Informației precum și prescripțiile asigurării calității condiționate de către partenerii săi).

ISO 9001
ISO 14001
ISO 27001
ISO 18001
IQNet