Consultanță/analiză pentru identificarea soluțiilor tehnice de care au nevoie IMM-urile etc

Consultanță/analiză pentru identificarea soluțiilor tehnice de care au nevoie IMM-urile etc

Consultanța/analiza pentru identificarea soluțiilor tehnice poate fi un pas important pentru IMM-urile (întreprinderile mici și mijlocii) care doresc să-și îmbunătățească eficiența și competitivitatea prin intermediul tehnologiei. Aceasta poate include servicii precum:

  • Analiza nevoilor tehnologice: evaluarea operațiunilor actuale și identificarea oportunităților de îmbunătățire sau creștere prin intermediul tehnologiei
  • Identificarea soluțiilor tehnice potrivite: identificarea și evaluarea diferitelor opțiuni de tehnologie disponibile pentru a se asigura că sunt alese cele mai potrivite pentru a sprijini operațiunile de afaceri
  • Implementarea și suportul tehnic: asistența în implementarea și configurarea tehnologiei alese și asigurarea suportului tehnic necesar

Acest tip de consultanță poate oferi beneficii precum:

  • Îmbunătățirea eficienței și productivității
  • Cresterea calitatii produselor sau serviciilor
  • Reducerea costurilor
  • Acces la noi capacități sau posibilități de afaceri

Este important să se lucreze cu consultanți calificați care au experiență în domeniul tehnologiei și înțeleg nevoile specifice ale IMM-urilor. Consultanții ar trebui să fie capabili să vorbească limba afacerii si sa fie in masura sa ofere solutii personalizate, care raspund nevoilor si obiectivelor specifice ale afacerii. In plus este important sa se ia in considerare costurile si sa se asigure ca solutiile propuse sunt accesibile financiar.

Contact

In cazul in care nu ati gasit informatiile cautate sau aveti nevoie de indrumarea unui consultant, va rugam sa ne contactati! Oferim solutii, servicii si consultanta pentru proiectele IT&C ale companiei dumneavoastra.

Pachetul pentru digitalizarea IMM-urilor cuprinde: verificarea eligibilitatii, analiza nevoilor de digitalizare, identificarea soluțiilor de digitalizare, scrierea și depunerea proiectului pentru accesarea finanțării nerambursabile, implementarea proiectului/soluției, training specializat și asistență.

Certificari ISO

Pentru realizarea tuturor soluțiilor oferite VERASYS este certificata, respectă, susține și promovează în procesele interne următoarele standarde: ISO 9001 (Sistem de Management al Calității), ISO 14001 (Sistem de Management de Mediu), OHSAS 18001 (Sistem de Management pentru Sănătate și Securitate Ocupațională), ISO 27001 (Standarde pentru Securitatea Informației precum și prescripțiile asigurării calității condiționate de către partenerii săi).

ISO 9001
ISO 14001
ISO 27001
ISO 18001
IQNet