CRM 360

CRM 360

Sistemele noastre de tip CRM (Customer Relationship Management) oferă mai multe avantaje, printre care:

 • Relații îmbunătățite cu clienții și loialitate crescută a clienților.
 • Eficiență și productivitate mai mari în gestionarea interacțiunilor și a datelor cu clienții.
 • O mai bună comunicare și colaborare între diferite departamente și echipe din cadrul unei organizații.
 • Date mai precise și mai perspicace pentru a lua decizii de afaceri informate.
 • Creșterea vânzărilor și a veniturilor prin eforturi de marketing și vânzări direcționate.
 • Capacitate mai bună de a prognoza vânzările viitoare și nevoile clienților.
 • Serviciu îmbunătățit pentru clienți prin timpi de răspuns mai rapidi și interacțiuni mai personalizate.
Software adaptabil si scalabil

Software adaptabil si scalabil

Sistemul nostru CRM poate fi dezvoltat pentru diferite tipuri de afaceri prin adaptarea funcționalității și caracteristicilor pentru a satisface nevoile și cerințele specifice ale acelei industrii. Iată câteva exemple:

Comerț electronic: un CRM de comerț electronic poate include caracteristici precum urmărirea comenzilor și istoricul achizițiilor clienților, precum și integrarea cu sistemele de procesare a plăților și de gestionare a stocurilor.

Imobiliare: un CRM imobiliar poate include caracteristici precum gestionarea listelor de proprietăți, urmărirea clienților și clienților potențiali și fluxul de lucru automat pentru tranzacții.

Servicii: Un CRM pentru companiile bazate pe servicii poate include programarea întâlnirilor, urmărirea locurilor de muncă și gestionarea cazurilor de servicii pentru clienți.

Asistență medicală: un CRM pentru asistență medicală poate include funcții precum programarea programării, înregistrările medicale electronice și urmărirea pacientului.

Producție: Un CRM pentru întreprinderile de producție poate include caracteristici precum gestionarea stocurilor, urmărirea producției și managementul lanțului de aprovizionare.

În cele din urmă, cheia dezvoltării unui CRM de succes pentru orice afacere este de a înțelege nevoile unice ale acelei industri și de a adapta caracteristicile și funcționalitățile în consecință.

De ce CRM 360?

De ce CRM 360?

Soluția noastră CRM este concepută pentru a ajuta companiile de toate dimensiunile să-și îmbunătățească relațiile cu clienții și să crească eficiența în gestionarea interacțiunilor și a datelor cu clienții. Cu soluția noastră, veți putea:

 • Îmbunătățiți implicarea și loialitatea clienților prin interacțiuni personalizate și eforturi de marketing direcționate.
 • Eficientizați comunicarea și colaborarea între diferite departamente și echipe din cadrul organizației dvs.
 • Luați decizii bazate pe date cu date exacte și perspicace ale clienților la îndemână.
 • Creșteți vânzările și veniturile prin eforturi de marketing și vânzări direcționate.
 • Îmbunătățiți serviciul pentru clienți cu timpi de răspuns mai rapidi și gestionarea mai eficientă a cazurilor.
 • Prognozați vânzările viitoare și nevoile clienților mai eficient.
 • Acces la cele mai noi tehnologii și caracteristici de pe piață.

Soluția noastră este flexibilă și personalizabilă, astfel încât poate fi adaptată pentru a se potrivi nevoilor unice ale afacerii dumneavoastră. Echipa noastră de experți va lucra cu dvs. pentru a configura și implementa sistemul și va oferi suport continuu pentru a asigura succesul acestuia.

Pe scurt, soluția noastră CRM este un instrument puternic care vă poate ajuta să îmbunătățiți relațiile cu clienții, să creșteți eficiența și să stimuleze creșterea afacerii dvs.

Contact

In cazul in care nu ati gasit informatiile cautate sau aveti nevoie de indrumarea unui consultant, va rugam sa ne contactati! Oferim solutii, servicii si consultanta pentru proiectele IT&C ale companiei dumneavoastra.

Pachetul pentru digitalizarea IMM-urilor cuprinde: verificarea eligibilitatii, analiza nevoilor de digitalizare, identificarea soluțiilor de digitalizare, scrierea și depunerea proiectului pentru accesarea finanțării nerambursabile, implementarea proiectului/soluției, training specializat și asistență.

Certificari ISO

Pentru realizarea tuturor soluțiilor oferite VERASYS este certificata, respectă, susține și promovează în procesele interne următoarele standarde: ISO 9001 (Sistem de Management al Calității), ISO 14001 (Sistem de Management de Mediu), OHSAS 18001 (Sistem de Management pentru Sănătate și Securitate Ocupațională), ISO 27001 (Standarde pentru Securitatea Informației precum și prescripțiile asigurării calității condiționate de către partenerii săi).

ISO 9001
ISO 14001
ISO 27001
ISO 18001
IQNet