Achiziții de echipamente pentru automatizări și robotică

Achiziții de echipamente pentru automatizări și robotică

Echipamentele pentru automatizări și robotică sunt utilizate pentru a automatiza diferite procese industriale sau de fabricație. Acestea pot include:

  • Roboti industriali: acestea sunt utilizate pentru a automatiza diferite sarcini, cum ar fi manipularea materialelor sau asamblarea produselor. Există mai multe tipuri de roboti industriali, cum ar fi roboti braț, roboti scarați, roboti colaborativi și roboti mobili.
  • Sisteme de automatizare a proceselor: acestea sunt utilizate pentru a controla și monitoriza diferite procese industriale, cum ar fi temperatura, presiunea sau umiditatea.
  • Echipamente de automatizare a asamblării: acestea sunt utilizate pentru a automatiza procesele de asamblare, cum ar fi montarea componentelor pe o linie de producție.
  • Sisteme de control al calității: acestea sunt utilizate pentru a monitoriza și controla calitatea produselor, cum ar fi verificarea dimensiunilor sau a defectelor.

Soluțiile digitale pot fi integrate cu aceste echipamente pentru a oferi mai multe beneficii, cum ar fi:

  • Monitorizarea și controlul eficient al proceselor industriale
  • Optimizarea performanței echipamentelor
  • Colectarea și analizarea de date pentru a îmbunătăți procesele și produsele
  • Facilitarea comunicării și colaborării între diferitele componente ale fluxului tehnologic

In general, solutiile digitale pot ajuta la creșterea eficienței, productivității și flexibilității proceselor industriale.

Contact

In cazul in care nu ati gasit informatiile cautate sau aveti nevoie de indrumarea unui consultant, va rugam sa ne contactati! Oferim solutii, servicii si consultanta pentru proiectele IT&C ale companiei dumneavoastra.

Pachetul pentru digitalizarea IMM-urilor cuprinde: verificarea eligibilitatii, analiza nevoilor de digitalizare, identificarea soluțiilor de digitalizare, scrierea și depunerea proiectului pentru accesarea finanțării nerambursabile, implementarea proiectului/soluției, training specializat și asistență.

Certificari ISO

Pentru realizarea tuturor soluțiilor oferite VERASYS este certificata, respectă, susține și promovează în procesele interne următoarele standarde: ISO 9001 (Sistem de Management al Calității), ISO 14001 (Sistem de Management de Mediu), OHSAS 18001 (Sistem de Management pentru Sănătate și Securitate Ocupațională), ISO 27001 (Standarde pentru Securitatea Informației precum și prescripțiile asigurării calității condiționate de către partenerii săi).

ISO 9001
ISO 14001
ISO 27001
ISO 18001
IQNet