Oferte Digitalizare

Oferta IMM Imobiliar

Oferta IMM Imobiliar

Digitalizarea a afectat foarte mult industria imobiliară, multe agenții care încorporează acum tehnologia în operațiunile lor zilnice. Aceasta include utilizarea platformelor online pentru listarea proprietăților, tururi virtuale și semnarea digitală a documentelor. În plus, multe agenții folosesc acum analiza datelor și alte instrumente pentru a le ajuta să ia decizii informate și să vizeze mai bine potențialii cumpărători și vânzători. În general, digitalizarea a făcut ca procesul de cumpărare și vânzare a bunurilor imobiliare să fie mai eficient și mai convenabil atât pentru agenți, cât și pentru clienți.

In fisierul atasat va prezentam un model de oferta pe care o putem folosi pentru a implemeta un proiect.

Oferta prezentata contine laptop-uri din gama business pentru angajati dumneavoastra, portabile, si cu o configuratie high-end. Serverul pe care il oferim este de ultima generatie iar pe acesta se pot stoca date, si pot lucra simultan un numar mare de salariati. Pe partea de retelistica a fost creeata o retea cu switch, router wireless si acces point-uri. Pentru Cloud va putem oferii solutii de la Microsoft. Aplicatiile incluse in acest pachet sunt urmatoarele: Word, Excel, PowerPoint, Teams, OneDrive, E-mail de clasă business, Stocare in cloud, colaborare prin videoconferinta, cu cea mai mare experienta in acest domeniu.

Download
Oferta IMM Medical

Oferta IMM Medical

Sectorul medical a cunoscut o digitalizare semnificativă în ultimii ani. Dosarele electronice de sănătate (EHR) au devenit mai larg adoptate, permițând stocarea și partajarea mai eficientă a informațiilor despre pacient. Telemedicina a devenit, de asemenea, din ce în ce mai populară, permițând pacienților să se consulte cu medicii de la distanță. În plus, utilizarea roboților și a altor tehnologii în operații și alte proceduri a devenit mai comună, ceea ce duce la o precizie îmbunătățită și la reducerea timpilor de recuperare. În general, digitalizarea a condus la furnizarea de asistență medicală mai eficientă și eficientă și a îmbunătățit rezultatele pacienților.

In fisierul atasat va prezentam un model de oferta pe care o putem folosi pentru a implemeta un proiect.

Oferta prezentata pentru digitalizare in domeniul medical contine laptop-uri din gama business pentru angajati dumneavoastra, portabile, si cu o configuratie high-end care permit vizualizarea diverselor imagini medicale. Serverul pe care il oferim este de ultima generatie iar pe acesta se pot stoca date, analize sau diverse radiografii si se pot accesa simultan un numar mare de salariati. Pe partea de retelistica a fost creeata o retea cu switch, router wireless si acces point-uri. Pentru Cloud va putem oferii solutii de la Microsoft. Aplicatiile incluse in acest pachet sunt urmatoarele: Word, Excel, PowerPoint, Teams, OneDrive, E-mail de clasă business, Stocare in cloud, colaborare prin videoconferinta, cu cea mai mare experienta in acest domeniu.

Download

Certificari ISO

Pentru realizarea tuturor soluțiilor oferite VERASYS este certificata, respectă, susține și promovează în procesele interne următoarele standarde: ISO 9001 (Sistem de Management al Calității), ISO 14001 (Sistem de Management de Mediu), OHSAS 18001 (Sistem de Management pentru Sănătate și Securitate Ocupațională), ISO 27001 (Standarde pentru Securitatea Informației precum și prescripțiile asigurării calității condiționate de către partenerii săi).

ISO 9001
ISO 14001
ISO 27001
ISO 18001
IQNet

Contact

In cazul in care nu ati gasit informatiile cautate sau aveti nevoie de indrumarea unui consultant, va rugam sa ne contactati! Oferim solutii, servicii si consultanta pentru proiectele IT&C ale companiei dumneavoastra.

Pachetul pentru digitalizarea IMM-urilor cuprinde: verificarea eligibilitatii, analiza nevoilor de digitalizare, identificarea soluțiilor de digitalizare, scrierea și depunerea proiectului pentru accesarea finanțării nerambursabile, implementarea proiectului/soluției, training specializat și asistență.