Achiziția de servicii de tip cloud și IoT

Achiziția de servicii de tip cloud și IoT

Achiziția de servicii de tip cloud și IoT (Internet of Things) poate fi un pas important pentru companiile care doresc să-și îmbunătățească eficiența și flexibilitatea operațiunilor lor.

Serviciile cloud sunt servicii care permit accesul la resurse informatice, cum ar fi stocarea de date sau calcularea, prin intermediul internetului. Serviciile cloud pot fi găzduite de diferiți furnizori, cum ar fi Amazon Web Services, Microsoft Azure sau Google Cloud, și pot fi accesate prin intermediul unei conexiuni la internet. Beneficiile serviciilor cloud includ:

  • Accesul la resurse informatice flexibile și scalabile
  • Reducerea costurilor legate de infrastructura IT
  • Accesul la noi capacități sau posibilități de afaceri

Internetul Obiectelor (IoT) este o tehnologie care permite conectarea diferitelor obiecte din lumea real la internet, astfel încât acestea să poată fi monitorizate și controlate de la distanță. Aceasta poate include dispozitive precum senzori, echipamente de fabricație sau vehicule conectate. Beneficiile IoT includ:

  • Monitorizarea și controlul eficient al obiectelor și proceselor conectate
  • Colectarea de date valoroase pentru analiză și luarea de decizii
  • Cresterea eficientei și productivitatii
  • Posibilitatea de a automatiza diferite sarcini

Achiziția de servicii cloud și IoT poate necesita un anumit grad de integrare cu alte sisteme și infrastructură existente și poate implica costuri legate de licențiere, implementare sau întreținere. Este important să se analizeze cu atenție nevoile specifice ale companiei și să se evalueze diferitele opțiuni disponibile pentru a se asigura că sunt alese cele mai potrivite servicii cloud și IoT pentru a sprijini operatiunile de afaceri.

Contact

In cazul in care nu ati gasit informatiile cautate sau aveti nevoie de indrumarea unui consultant, va rugam sa ne contactati! Oferim solutii, servicii si consultanta pentru proiectele IT&C ale companiei dumneavoastra.

Pachetul pentru digitalizarea IMM-urilor cuprinde: verificarea eligibilitatii, analiza nevoilor de digitalizare, identificarea soluțiilor de digitalizare, scrierea și depunerea proiectului pentru accesarea finanțării nerambursabile, implementarea proiectului/soluției, training specializat și asistență.

Certificari ISO

Pentru realizarea tuturor soluțiilor oferite VERASYS este certificata, respectă, susține și promovează în procesele interne următoarele standarde: ISO 9001 (Sistem de Management al Calității), ISO 14001 (Sistem de Management de Mediu), OHSAS 18001 (Sistem de Management pentru Sănătate și Securitate Ocupațională), ISO 27001 (Standarde pentru Securitatea Informației precum și prescripțiile asigurării calității condiționate de către partenerii săi).

ISO 9001
ISO 14001
ISO 27001
ISO 18001
IQNet