Achizițiile de sisteme de inteligență artificială (IA), machine learning (ML), augmented reality (AR) și virtual reality (VR) pot include:

Achizițiile de sisteme de inteligență artificială (IA), machine learning (ML), augmented reality (AR) și virtual reality (VR) pot include:

  • Cumpărarea sau licențierea unor platforme sau soluții IA, ML, AR sau VR pre-construite pentru a fi utilizate în propriile aplicații. Exemple de platforme IA sunt Tensorflow, Pytorch, Caffe
  • Investiția în companii sau proiecte care dezvoltă tehnologii IA, ML, AR sau VR
  • Angajarea de personal specializat în IA, ML, AR sau VR pentru a dezvolta și gestiona aplicațiile

Inteligența artificială este o tehnologie care permite crearea de sisteme informatice care pot efectua sarcini care ar necesita inteligență umană pentru a fi îndeplinite, cum ar fi recunoașterea obiectelor sau limbajului natural. Machine learning este o ramură a IA care se concentrează pe dezvoltarea de algoritmi și modele care pot învăța din date și îmbunătăți performanța în diferite sarcini.

Augmented reality (AR) permite superimpozarea unor elemente virtuale peste realitatea umană. Exemple de AR sunt utilizate in domeniul medical, educatie, inginerie.

Virtual reality (VR) permite crearea unui mediu complet virtual în care utilizatorii pot interacționa prin intermediul unui dispozitiv de realitate virtuală. Exemple de utilizari sunt in gaming, industria divertismentului si educatie.

Achizițiile de sisteme IA, ML, AR sau VR pot oferi beneficii precum:

  • Creșterea eficienței și productivității
  • Cresterea calitatii produselor sau serviciilor
  • Creșterea competitivității pe piață
  • Acces la noi capacități sau posibilități de afaceri

Este important de menționat că aceste tehnologii sunt încă în stadiu de evoluție și pot prezenta provocări în implementarea lor, cum ar fi nevoia de date de calitate, de personal specializat sau de potențiale probleme privind protecția datelor sau etica IA.

Contact

In cazul in care nu ati gasit informatiile cautate sau aveti nevoie de indrumarea unui consultant, va rugam sa ne contactati! Oferim solutii, servicii si consultanta pentru proiectele IT&C ale companiei dumneavoastra.

Pachetul pentru digitalizarea IMM-urilor cuprinde: verificarea eligibilitatii, analiza nevoilor de digitalizare, identificarea soluțiilor de digitalizare, scrierea și depunerea proiectului pentru accesarea finanțării nerambursabile, implementarea proiectului/soluției, training specializat și asistență.

Certificari ISO

Pentru realizarea tuturor soluțiilor oferite VERASYS este certificata, respectă, susține și promovează în procesele interne următoarele standarde: ISO 9001 (Sistem de Management al Calității), ISO 14001 (Sistem de Management de Mediu), OHSAS 18001 (Sistem de Management pentru Sănătate și Securitate Ocupațională), ISO 27001 (Standarde pentru Securitatea Informației precum și prescripțiile asigurării calității condiționate de către partenerii săi).

ISO 9001
ISO 14001
ISO 27001
ISO 18001
IQNet