Achiziții de tehnologii blockchain

Achiziții de tehnologii blockchain

Blockchain este o tehnologie de registru distribuit care permite stocarea și transferul de date în mod securizat, fără a necesita o entitate centrală de control. Aceasta poate fi utilizată pentru a implementa diferite tipuri de aplicații, cum ar fi:

  • Criptomonede: acestea sunt monede digitale care utilizează tehnologia blockchain pentru a permite transferul de valoare în mod sigur și descentralizat
  • Contracte inteligente: acestea sunt programe informatice automatizate care se execută în mod automat atunci când anumite condiții sunt îndeplinite. Acestea pot fi utilizate pentru a automatiza tranzacțiile sau pentru a implementa alte tipuri de logica de afaceri.
  • Stocarea de date: tehnologia blockchain poate fi utilizată pentru a stoca datele într-un mod descentralizat și sigur, fără a necesita o entitate centrală de control.
  • Identitate digitală: tehnologia blockchain poate fi utilizată pentru a crea și gestiona identități digitale unice și sigure, care pot fi utilizate pentru a accesa diferite servicii sau pentru a face tranzacții.

Achizițiile de tehnologii blockchain pot include:

  • Cumpărarea sau licențierea unor platforme sau framework-uri blockchain pentru a dezvolta aplicații
  • Cumpărarea sau investiția în companii sau proiecte care dezvoltă tehnologii blockchain
  • Angajarea de personal specializat în tehnologia blockchain pentru a dezvolta și gestiona aplicațiile

Este important de menționat că tehnologia blockchain este încă în stadiu de evoluție și există incertitudini privind modul în care va fi adoptată și utilizată în diferite industrii. Investiția în acestă tehnologie necesită o analiză atentă a potențialelor beneficii și riscurilor, precum și a impactului asupra afacerii.

Contact

In cazul in care nu ati gasit informatiile cautate sau aveti nevoie de indrumarea unui consultant, va rugam sa ne contactati! Oferim solutii, servicii si consultanta pentru proiectele IT&C ale companiei dumneavoastra.

Pachetul pentru digitalizarea IMM-urilor cuprinde: verificarea eligibilitatii, analiza nevoilor de digitalizare, identificarea soluțiilor de digitalizare, scrierea și depunerea proiectului pentru accesarea finanțării nerambursabile, implementarea proiectului/soluției, training specializat și asistență.

Certificari ISO

Pentru realizarea tuturor soluțiilor oferite VERASYS este certificata, respectă, susține și promovează în procesele interne următoarele standarde: ISO 9001 (Sistem de Management al Calității), ISO 14001 (Sistem de Management de Mediu), OHSAS 18001 (Sistem de Management pentru Sănătate și Securitate Ocupațională), ISO 27001 (Standarde pentru Securitatea Informației precum și prescripțiile asigurării calității condiționate de către partenerii săi).

ISO 9001
ISO 14001
ISO 27001
ISO 18001
IQNet