Achiziționarea unui site de prezentare

Achiziționarea unui site de prezentare

Achiziționarea unui site de prezentare poate fi un pas important pentru companiile care doresc să-și prezinte produsele sau serviciile către publicul larg sau către potențiali clienți. Există mai multe modalități de achiziționare a unui site de prezentare:

  • Crearea unui site de la zero: aceasta poate fi o opțiune bună pentru companiile care doresc un site cu un design unic sau care au nevoi specifice de funcționalitate.
  • Folosirea unui site pre-construit: aceasta poate fi o opțiune mai ieftină și mai rapidă pentru companiile care doresc un site cu un design standard sau care au nevoi generale de prezentare.
  • Achiziționarea unui site existent: aceasta poate fi o opțiune bună pentru companiile care doresc să obțină un site cu un design și funcționalități deja existente, sau care au nevoie de un site care să fie disponibil rapid.

Indiferent de opțiunea alesă, este important să se acorde atenție aspectelor precum design-ul, funcționalitatea și performanța site-ului, precum și adaptarea la dispozitive mobile sau standarde de accesibilitate, pentru a se asigura că site-ul este accesibil și util pentru vizitatori.

In plus este important de menționat că un site de prezentare nu este un sfârșit în sine, si va necesita o întreținere regulată și actualizări periodice, pentru a menține informațiile și conținutul la zi și a răspunde cerințelor tehnologice și de securitate

Contact

In cazul in care nu ati gasit informatiile cautate sau aveti nevoie de indrumarea unui consultant, va rugam sa ne contactati! Oferim solutii, servicii si consultanta pentru proiectele IT&C ale companiei dumneavoastra.

Pachetul pentru digitalizarea IMM-urilor cuprinde: verificarea eligibilitatii, analiza nevoilor de digitalizare, identificarea soluțiilor de digitalizare, scrierea și depunerea proiectului pentru accesarea finanțării nerambursabile, implementarea proiectului/soluției, training specializat și asistență.

Certificari ISO

Pentru realizarea tuturor soluțiilor oferite VERASYS este certificata, respectă, susține și promovează în procesele interne următoarele standarde: ISO 9001 (Sistem de Management al Calității), ISO 14001 (Sistem de Management de Mediu), OHSAS 18001 (Sistem de Management pentru Sănătate și Securitate Ocupațională), ISO 27001 (Standarde pentru Securitatea Informației precum și prescripțiile asigurării calității condiționate de către partenerii săi).

ISO 9001
ISO 14001
ISO 27001
ISO 18001
IQNet